Opdracht

Categorie Software & Applicaties

< Terug naar overzicht

Topkans voor software ontwikkelaars: sta mee aan de wieg van een start-up2 reacties

Status: Gesloten
Datum plaatsing: 20/03/2020
Op locatie: Nee
Termijn van uitvoering: Niet relevant
Omschrijving: Ben jij een ondernemende (v/m/x) softwareontwikkelaar? Ben je goed in wat je doet en wil je er goed in blijven? Ben je op zoek naar een nieuwe opportuniteit? Dan moeten wij misschien eens praten.

-----
TL;DR: * We merken dat er een grote behoefte is aan cash management. Daarom bouwen wij met onze start-up aan een cashplanning tool voor KMO's. * Voor jou betekent dit: een uitgelezen kans om mee aan de wieg van een veelbelovende start-up te staan * Neem een actieve rol op in de ontwikkeling van onze software, maar vooral: in de cultuur van onze start-up
-----

Dé key metric voor succesvolle ondernemingen is cash flow. Nochtans bestaan er vandaag geen gebruiksvriendelijke tools om die cash flow te managen en vooral: te plannen. Cashplannr wil daar verandering in brengen en ondernemers de controle bieden die ze nodig hebben om de toekomstige cash flow te beheren. Zij willen immers te allen tijde weten of er voldoende cash beschikbaar is om aan de verplichtingen van het bedrijf te voldoen.

Momenteel zijn we bij Cashplannr met een team van twee (dev + sales) - hoewel we ons dankzij Birdhouse in een grote community bevinden - maar we hebben nood aan extra handen om de tool te bouwen. We willen snel vooruit en dit met een team van topmensen. Daarom zoeken we een top-notch dev, bij voorkeur - maar niet per se - met ervaring in Laravel & Vuejs. We geloven dat, voor een goede developer, de programmeertaal een middel is en niet het doel.

We zoeken iemand met volgende eigenschappen: slim, technisch zeer sterk, enthousiast, ondernemend, teamplayer in de zin van: holistisch ingesteld en besef dat communicatie het vaccin is tegen falen. Iemand die het grootste deel van haar of zijn tijd kan besteden aan de start-up. Geen extreme uren, maar we geven de voorkeur aan iemand die 32 uur kan besteden boven iemand die er slechts 10 kan presteren.

We staan open voor freelancers - maar onze grote voorkeur gaat uit naar iemand die mee verantwoordelijkheid wil nemen in de rol van co-founder. We zijn immers op zoek naar partners in crime op lange termijn.

Op dit moment werken we - obviously - remote. Van zodra alles weer normaal is (will it be?), werken we vanuit Gent - maar dat is geen permanente must. Deels remote is zeker mogelijk.

What's in it for you?

#startuplife
#remote
#equity
#CTO
#tbd


Let's talk! (the sooner, the better ¯\_(ツ)_/¯ )

Tags: software, php, java, vue, react, javascript, ninja, developer, engineer, CTO, startup, remote, SaaS